2010. november 1., hétfő

Dan Brown - Az elveszett jelkép

Ez a könyv elsőre elnyerte a tetszésemet, ugyan kicsit véresen kezdődik, és a vége is kicsit véresre sikeredett, összességében jó könyv. Persze ez csak az én véleményem. Hogy van e benne olyan rész ami nem tetszett?
Nem tudok róla, talán a Dan brown könyveket tudom ajánlani mindenkinek, hiszen remek szórakozás, és rengeteget lehet rajtuk gondolkodni.A egyetlen idegesítő dolog talán az, hogy csak az utolsó fejezetben ..vagy utolsó kettőben derül fény mindenre. Persze ez koránt sem olyan nagy probléma. A főszereplő ebben az esetben is Robert Langdon professzor, aki, szintén egy nővel oldja meg a rejtélyt.
Ami kifejezetten tetszett a könyvben, az a főszereplővel dolgozó női tudós ( Khatrine Solomon ) kutatása, vagy pontosabban kutatásai. Kathrine ugyanis olyan dolgokkal foglalkozik, ami engem igazán elgondolkoztatott. Például megtudta mérni, és be tudta bizonyítani a lélek súlyát és annak létezését. Ezen azért elgondolkoztam, hogy valóban igazságon alapszik-e. Hiszen
mint ahogy azt mindenki tudja a Dan Brown könyvek igazságokon alapszanak, persze nem szóról szóra.

Erről a könyvről csak jót tudok nektek mondani és remélem felkeltettem az érdeklődéseteket. A könyvet it tölthetitek le:  KATT ( itt érdemes az ingyenest kiválasztani )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése